iDENT Evolution-stomatologie digitala

Congresul iDENT Evolution – stomatologie digitala, 27-29 aprilie 2023 2

iDENT Evolution Timisoara

Congresul iDent Evolution se afla la cea de-a V-a editie, fiind unul dintre cele mai mari din Estul Europei. Va invitam in perioada 27-29 aprilie 2023 la hotel Timisoara alaturi de medici stomatologi si conferentiari internationali de renume. Echipa de specialisti Halmadent este pregatita sa va ofere solutiile optime pentru cabinetul dumneavoastra si echipamente de ultima generatie de la Woodpecker si alte brand-uri recunoscute international.

Aparat detartraj si profilaxie 2 in 1 AP-B Woodpecker

Aparatul pentru detartraj si profilaxie 2 in 1 AP-B de la Woodpecker propune doua moduri de lucru: supragingival si subgingival. Acesta este dotat cu doua tipuri de piese de mana: un air-flow pentru profilaxie si o piesa ultrasonica pentru detartraj. Cu un design aerodinamic si structura optimizata, echipamentul pentru detartraj si profilaxie de la Woodpecker indeparteaza tartrul si coloratiile dentare cu maxima precizie, realizand procesul stomatologic cu un nivel crescut de rapiditate si confort.

Aparatul pentru detartraj si profilaxie 2 in 1 AP-B de la Woodpecker se diferentiaza de celelalte modele prin intermediul celor 2 piese de mana detasabile. Airflow-ul pentru profilaxie este alcatuita din trei sectiuni, care permite o curățare eficientă.

Piezotom Ai-Surgery LED Woodpecker

Piezotomul Ai-Surgery LED de la Woodpecker propune cea mai noua generatie de aparate chirurgicale, remarcandu-se prin imbunatatirea eficientei taierii, comparativ cu cea de-a treia generatie. Supraincalzirea este evitata datorita sistemului de ajustare automat la cea mai potrivita putere de iesire, conform situatiei de operare. Piezotomul Ai-Surgery LED Woodpecker permite selectarea modului de lucru si variatia puterii, in functie de calitatea osului.

Pedala multifunctionala este dotata cu buton pentru clatire, astfel se asigura o igienizare rapida a furtunului de irigare, dupa fiecare pacient. Datorita noilor tehnologii, debitul apei poate fi acum ajustat, iar pompa peristaltica foarte silentioasa asigura controlul precis si continuu al debitului.

Halmadent piezotom Ai Surgery LED DTE Woodpecker
Halmadent piezotom Ai Surgery LED DTE Woodpecker

27-29 Aprilie 2023 | Timisoara| Hotel Timisoara

2 Comments

  1. Credite EMC?

    1. Buna ziua, in cadrul acestui Congres, credite EMC se vor acorda tehnicienilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *