AR-Medica 2023

AR-Medica, echipamente și soluții personalizate | 2-4 Noiembrie 2023

AR-Medica 2023

AR-Medica 2023 – Expozitie de echipamente stomatologice

Va invitam la AR-Medica, in perioada 2-4 Noiembrie 2023, la Arad. In cadrul expozitiei, vom fi prezenti cu echipamente stomatologice ale producatorilor de renume la nivel Mondial: Siger, Chirana, Belmont si Stern Weber- pentru o gama variata de unituri dentare; Ekom- pentru compresoare alese de catre medicii stomatologi din Romania si multe alte tehnologii inovatoare de la Lafomed, Bien Air, Woodpecker si Optomic. Sunteti asteptati la standul Halmadent pentru a va prezenta ofertele pregatite si pentru a gasi solutiile potrivite fiecarui cabinet.

Unit dentar Chirana Cheese Easy

Fiabil, simplu si ergonomic este partenerul perfect pentru stomatologii care cauta cel mai inalt nivel de performanta pentru pacientii sai. Permite o echipare vasta, imbinand performanta cu un design atractiv si inovativ pentru un raport calitate/pret excelent.

Unit dentar Stern Weber S300

Imbina unitatea dentara si fotoliul pentru pacient cu design contemporan, intr-o varianta moderna si compacta. A fost proiectat sa ofere echipei medicale ergonomie exclusiva, prin detalii precum functia de alunecare a fotoliului si un nivel de confort pentru pacient fara precedent.

Instalatie intraorala NewTom – RXDC cu telecomanda cu fir

Unitate de raze X de inalta frecventa, pentru diagnostic de calitate, cu o doza redusa de radiatii. Cu colimator de inalta frecventa, de 30 cm (12″) si punct focal de 0,4 mm, asigura o calitate exceptionala a imaginii. Parametrii de expunere sunt calculati in mod automat pe baza constitutiei anatomice a pacientului, dar si a zonei de examinare pentru obtinerea unor detalii ale imaginii de inalta rezolutie.

Scanner digital X-PSP – compact, inovativ, performant. Ideal pentru imagini anatomice de inalta rezolutie, provenite de la instalatiile radiologice intraorale. Complet automatizat, este capabil sa importe, sa citeasca si sa distribuie informatia catre mai multe statii de lucru simultan.

Senzor USB X-VS size 1 – realizat din 4 straturi, protejat de o carcasa rezistenta la impact, lichide si praf. Senzorul intraoral, High Definition ofera o combinatie exclusiva intre tehnologia avansata si designul atragator, asigurand simultan o utilizare facila si confort pacientului. Mai mult de atat, acesta a fost conceput pentru un uz zilnic, riguros.

Senzor USB DCiS size 2asigura combinatia dintre tehnologia de conversie directa si consumul redus de energie prin Bluetooth, asigurand simultan imagini de inalta rezolutie si confort pacientului. Cel mai avansat senzor intraoral fara fir, care integreaza tehnologia de conversie directa (DC). Aceasta inovatie pentru imagistica 2D ofera imagini de calitate superioara cu doze reduse de radiatii pentru diagnostic precis.