Despre noi

ECHIPAMENTE STOMATOLOGICE si SERVICE

HALMADENT Brasov este partener de incredere, in Romania, a brandurilor de prestigiu la nivel mondial in productia echipamentelor stomatologice Chirana Medical, Zhuhai SIGER Medical Equipment CO.Ltd, Takara BELMONT Japonia, Bien Air Elvetia, EKOM, DentalX, OPTOMIC, NewTom, Rossicaws, Dental Art.

Din anul 2004, profesionalismul echipei, seriozitatea, loialitatea, flexibilitatea si deschiderea in fata provocarilor sunt valorile care stau la baza parteneriatelor pe termen lung dezvoltate de HALMADENT.

Venim in intampinarea cerintelor si nevoilor clientilor cu o gama diversificata de echipamente stomatologice, accesorii pentru unituri dentare, compresoare, autoclave, aparatura pentru chirurgie, implantologie si imagistica dentara, mobilier pentru dotarea cabinetelor stomatologice si accesorii.

Acordam o atentie deosebita fiecarui pas al colaborarii: consiliere, instalare, utilizare, service in garantie sau postgarantie, cu respectarea riguroasa a clauzelor contractuale, toate subordonate unui raport calitate-pret optim.

Pentru ca satisfactia clientilor este prioritatea numarul 1 pentru noi, promisiunea care defineste brandul HALMADENT este: niciun cabinet stomatologic nefunctional, mai mult de 24 de ore, din cauza defectiunilor tehnice.

Imbunatatirea continua a serviciilor si produselor oferite este preocuparea noastra principala, lucru atestat si de certificarea cu sistemul de Management al Calitatii in conformitate cu standardele ISO9001:2008.

Toate uniturile dentare livrate de HALMADENT sunt modulare si se pot extinde cu functionalitati superioare. Prin configuratiile personalizate cream concepte unice compatibile cu necesitatile profesionale ale fiecarui medic stomatolog.

Echipa de vanzari este alaturi de dumneavoastra pentru a stabili configuratia care indeplineste toate exigentele privind functionalitatile si ergonomia in munca medicului stomatolog.

Capacitate tehnica si de service – instalarea echipamentelor se face de catre echipa de tehnicieni HALMADENT, cu experienta in domeniul echipamentelor dentare.

Misiunea noastra este de a satisface nevoile clientilor prin echipa de profesionisti, produse de calitate, marci de renume si servicii de valoare.

HALMADENT reprezinta doar o veriga din acest lant. Lucram in echipa, atat cu colegii, cat si cu furnizorii. Ne implicam cu pasiune si interes in fiecare proiect, pozitionandu-ne ca un partener pe termen lung, de incredere.

Succesul nu este final, iar esecul nu este fatal: curajul de a continua este ceea ce conteaza.”

Winston Churchill