Consultanță cabinete noi

Primii pasi spre deschiderea unui cabinet stomatologic sunt plini de intrebari si nesigurante.

Halmadent este partenerul dumneavoastra la inceput de drum, oferind servicii de consultanta specializata atat in perioada de contractare cat si post-vanzare. Renumele cladit in 18 ani de experienta reprezinta incredere si siguranta. Incredere ca solutiile vor fi optimizate pentru nevoile fiecarui cabinet si siguranta unui parteneriat pe termen lung.

Pentru detalii suplimentare, va stam la dispozitie la numarul de telefon 0268 414 157.

 

   Consultanta

Consultanta tehnica pentru compatibilitatea echipamentelor, schita de montaj in cabinet, cele mai potrivite solutii in functie de serviciile stomatologice si de bugetul dumneavoastra.

   Instalare

Instalare rapida pentru produsele standard, asigurata gratuit de catre specialistii nostri. Puteti avea propriul cabinet, echipat in mai putin de o saptamana, fara stresul inerent oricarui inceput.

   Finantare

Pe langa un pret exceptional cu discount de pachet, pentru a va fi alaturi la inceput de drum, toate echipamentele instalate pot fi achitate in rate fara dobanda.

   Garantie

Beneficiati de fiabilitatea solutiilor noastre integrate. Veti beneficia de garantie extinsa de 3 sau 5 ani pentru echipamentele instalate si service in maximum 24h, garantat contractual