STERILIZARE EFICIENTA pentru CABINETE STOMATOLOGICE

De peste 30 de ani, Dental X investeste permanent in tehnologie pentru a perfectiona procesul de sterilizare pentru instrumente medicale. In tot acest timp a impus noi standarde de calitate facand ca procesul de sterilizare sa fie sigur si simplu, garantand in acelasi timp sanatatea pacientilor din intreaga lume.

[showhide type=”pressrelease” more_text=”Citește mai mult” less_text=”Ascunde (X)” hidden=”yes”]

Autoclavele de clasă B de la Dental X asigura cea mai buna si mai puternica sterilizare, chiar si pentru instrumentele poroase sau tubulare.

Ciclul de sterilizare rapid, fiabilitatea crescuta datorita materialelor utilizate in construcția autoclavelor, capacitatea de volum crescuta, distributia uniforma a temperaturii in camera de sterilizare, verificarea procesului de sterilizare cu ajutorul microprocesorului si costurile de intretinere reduse sunt caracteristicile principale ce diferentiaza autoclavele clasa B produse de Dental X de restul autoclavelor clasa B.

Alegand autoclavele Dental X aveti garantia unui produs fiabil si sigur. Toate autoclavele Dental X beneficiaza de o garantie integrala de 3 ani.

In cazul unei defecțiuni, prin personalul autorizat garantam interventia in maxim 24 de ore de la solicitare. Daca defectiunea nu se poate remedia in termenul dat va punem la dispozitie alt autoclav pentru toata durata in care autoclavul este in service-ul HALMADENT.

[/showhide]

Showing all 8 results