Instrumentar dentar 100% INOX – Garantie 5 ani*

Cu o traditie de peste 20 de ani, DENTECH produce o gama larga de instrumentar dentar necesar in interventiile stomatologice: bisturie, cutite, chiurete, clesti, foarfeci, pense, spatule, fuloare, instrumentar pentru modelaj, adaptoare, aplicatoare fire, inele de cauciuc sau rulouri, departatoare, elevatoare, ciupitoare os, ciocan tehnic, ciocanel metal etc.

Instrumentarul DENTECH este creat 100% din inox de cea mai buna calitate, produs in Germania si alte tari din Uniunea Europeana.
Designul si rezistenta la coroziune asigura nevoile practicienilor conform standardelor din Uniunea Europeana, fiind certificate conform standardului EN ISO 9001 in conformitate cu CE conform Council Direcive 93/42/ECC.

Ne puteti suna acum pentru a va inlocui instrumentarul DENTECH care este defect. Nu aveti nevoie de factura, certificat de garantie sau alte acte ale produsului. In plus, instrumentarul nu trebuie sa fie cumparat de la HALMADENT  – veti primi un produs DENTECH nou, indiferent de unde a fost cumparat!

*garantia acopera defectiuni de rupere sau rugina aparute in termen de 5 ani de la data productiei, in conditii de utilizare conforma.

Showing 1–24 of 761 results