Clinici partenere

Inovadent este mai mult decat un cabinet stomatologic. Este locul in care pacientii din Iasi se simt confortabil cu tratamentele primite, datorita experientei medicilor si a echipamentelor performante utilizate.

Aceasta experiente este indeplinita cu succes si de parteneriatul cu Halmadent, furnizorul uniturilor dentare care ofera ergonomie medicului pe tot parcursul interventiilor stomatologice si a echipamentelor de radiologie de ultima generatie. Apreciem si recomandam aceasta colaborare.

Inovadent, Iasi

Multumesc foarte mult Halmadent, pentru profesionalismul de care dati dovada in colaborarea dezvoltata de mai bine de 5 ani!

Colaborarea cu voi a inceput cu un unit dentar, am dezvoltat clinica si am ajuns la 4 unituri, iar acum am avansat la “urmatorul nivel”, instalatia radiologica NewTom GO 2D/3D, tot impreuna! Un dispozitiv CBCT ce ofera o performanta exceptionala si protectie pentru pacient.

Multumesc inca o data pentru increderea si suportul oferite.

Clinica Well Dental, Bucuresti

Parteneriatele de succes sunt cele construite cu încredere și echipamente de înaltă calitate. Ne bucurăm de o colaborare pe termen lung cu doamna Dr. Mirela Shveys, echipând clinica dentară, cu unitul dentar Belmont Clesta II, recunoscut pentru calitate și confort, iar pentru radiologie NewTom VGi EVO, ideal pentru diagnostic de înaltă precizie.

Ne bucurăm de acest parteneriat sustenabil!

Dr. Mirela Shveys, Iasi

Plecam de la ideea ca cele mai frumoase relatii sunt cele de prietenie, si ne bucuram cand pacientii si colaboratorii ne devin prieteni.

Ne-am propus sa tinem pasul cu noile tendinte de dezvoltare în domeniul echipamentelor si colaborarea cu Halmadent ne asigura increderea ca beneficiem de aparatura medicala si interventii de service prompte astfel incat sa asiguram tratamente sigure si de calitate, catre toti pacientii nostri.

Recomandam cu mare drag echipa Halmadent!

Clinica Teodent, Botosani

Imbinand cunostintele stomatologice solide cu aparatura medicala de ultima generatie, clinica Rasmin Dent ofera servicii stomatologice de o calitate superioara, intr-un mediu placut si relaxant. Punem accent pe stiinta si tehnica iar colaborarea cu Halmadent este unul dintre principalii piloni care intregesc serviciul medical pe care il oferim in clinica noastra. Echipamentele de ultima generatie, de la Halmadent, sustin experienta medicilor si garanteaza calitatea serviciile stomatologice.

Multumim Halmadent pentru buna colaborare si pentru tot suportul pe care ni-l oferiti!

Clinica Rasmin Dent, Bucuresti

Implantoart Dental Center este un proiect nou in Galati, o locatie moderna dotata cu aparatura de ultima generatie, ce intampina pacientii intr-un mediu placut si relaxant. Dotarile din noua locatie sustin experienta in practica stomatologica oferind astfel servicii la cele mai inalte standarde. Pentru acest proiect am beneficiat de suportul si deschiderea echipei Halmadent. Recomandam cu drag Halmadent!

Clinica Implantoart Dental, Galati

Prima Dental Clinic este un proiect amplu, unic in Turnu Magurele, care ofera solutii pentru rezolvarea problemelor dentare complexe. Calitatea serviciilor stomatologice este sustinuta si de aparatura de ultima generatie cu care sunt dotate cabinetele. Halmadent este furnizorul nostru de incredere pentru echipamentele de radiologie, care ofera o performanta exceptionala prin imagini de inalta rezolutie.

Recomand echipa Halmadent atat pentru suportul oferit din faza de proiectare pana la finalizarea acestuia, cat si post-vanzare.

Dr. Mihai Voiculescu – Prima Dental Clinic, Turnu Magurele

Pearl Smile este o clinica ultramoderna ce ofera servicii premium catre toti pacientii din Sibiu. Indeplinirea cu succes a acestui obiectiv este sustinut si de parteneriatul cu Halmadent, furnizorul nostru de aparatura stomatologica de ultima generatie. Apreciem si recomandam aceasta colaborare!

Clinica Pearl Smile, Sibiu

Apreciem implicarea si dedicarea echipei Halmadent la dezvoltarea proiectului Calmodent. Calmodent este mai mult decat un cabinet stomatologic, este un loc deschis, prietenos care ofera confortul emotional fiecarui pacient care ne trece pragul. Iar rezultatele obtinute sunt sustinute atat de pregatirea si experienta personalului cat si de echipamentele de ultima generatie cu care am dotat cabinetul.

Multumim si recomandam echipa Halmadent pentru colaborare!

Calmodent Clinic, Sibiu

Apreciem profesionalismul echipei Halmadent in toata colaborarea cu clinica Professional Dentist. Echipamentele instalate de Halmadent, printre care uniturile dentare si autoclavele pentru sterilizare, ne asigura suportul pentru a trata cu succes o gama larga de probleme stomatologice. Iar, colaborarea cu toata echipa ne ofera increderea unui partener tehnic care este alaturi de noi prin implicare, inovatie si calitate.

Recomandam cu drag colaborarea cu echipa Halmadent!

Clinica Professional Dentist, Iasi

Pentru rezultate exceptionale, sunt necesare si echipamente tehnologice de ultima generatie. Halmadent este altauri de viitorii medici stomatologi si ne bucuram de o colaborare sustenabila cu Universitatea de Medicina si Farmacie “Victor Babes” Timisoara, echipand laboratoarele de practica pentru studenti.

Uniturile dentare Stern Weber, model S210 sunt alegerea potrivită pentru a aduce inovația în rândul studenților.

sursa fotografiilor: Universitatea de Medicina si Farmacie“Victor Babes”, Timisoara

sursa fotografiilor: Clinica DentoCalm, Cluj-Napoca

sursa fotografiilor: Clinica Dental Sparks, Barlad

sursa fotografiilor: Medical Tours Company,  Pitesti

sursa fotografiilor: Medical Dent Smile, Botosani

sursa fotografiilor: Alfa Dentistry, Iasi

sursa fotografiilor: Adno Clinica, Rasnov

sursa fotografiilor: Clinica Dent Saint Germain, Pitesti