Conferinta de Sanatate Orodentara | 20-21 Iunie 2024

Conferinta de Sanatate Orodentara

In perioada 20-21 iunie 2024 va invitam sa fiti alaturi de specialistii Halmadent la Conferinta de Sanatate Orodentara, care va avea loc la Complexul Amiral Comandor din Mamaia-Constanta. Vor fi 2 zile de conferinte in care abordarea complexa a unor teme de interes si interactiunea cu profesionisti si lideri de opinie recunoscuri la nivel mondial in domeniul stomatologiei sunt doar cateva dintre beneficiile acestui eveniment. In cadrul evenimentului se va dezbate planul de actiune OMS 2023-2030 in sanatatea ortodentara, moderat de 4 experti internationali. De asemenea, vor fi organizate workshopuri practice, precum Primul pas spre digitalizare – Scanarea Intraorala, sau Chirurgie ghidata – Progrese in domeniul implantologiei dentare.

La standul Halmadent, specialistii nostri va intampina cu echipamente stomatologice de ultima generatie si consultanta tehnica specializata pentru cele mai optime solutii necesare unui cabinet stomatologic. De peste 20 de ani sustinem si furnizam tehnologie de ultima generatie prin echipamente de calitate si serviciile de valoare.

Inscriere eveniment

Evenimentul este organizat de Asociația Română de Sănătate Publică Orodentară, iar activitatile de inscriere si sustinere a sesiunilor de prezentari, vor fi organizate cu exclusivitate de catre aceasta. Prin accesarea linkurilor de inscriere, solicitarile dumneavoastra vor fi preluate de catre reprezentantii organizatorului.

20-21 Iunie 2024 | Mamaia | Complex Amiral Comandor