Consultanță cabinete noi

Proiectare cabinet 3D

Ideea, sustinuta de o echipă puternică, spre cabinet stomatologic de succes!

Primii pasi spre deschiderea unui cabinet stomatologic sunt plini de intrebari si situatii neprevazute. Specialistii Halmadent ofera consultanta tehnica pentru adaptarea spatiului din cabinetul stomatologic. Prin intermediul randarii propriului cabinet la 360°, va oferim posibilitatea de a vedea viitorul cabinet, dincolo de planul static, cu incadrarea echipamentelor in incapere: de la unitul dentar, pana la imbinarea mobilierului.

Oferim mai mult decat o echipare completa, proiectare 3D personalizata pentru experienta eficienta in propriul cabinet stomatologic.

20300

echipamente instalate

20

ani de experienta

8100

clinici modernizate

Consultanta tehnica

In spatele oricarui medic de succes se afla un partener tehnic puternic.

Halmadent sustine progresul medicilor stomatologi din Romania oferind servicii de consultanta specializata atat in perioada de contractare cat si post-vanzare. Renumele cladit reprezinta incredere si siguranta. Incredere ca solutiile vor fi optimizate pentru nevoile fiecarui cabinet si siguranta unui parteneriat pe termen lung.

Specialistii Halmadent sunt alaturi de dumneavoastra la inceput de drum si pe tot parcursul activitatii stomatologice.

   Finantare

Pe langa un pret exceptional cu discount de pachet, pentru a va fi alaturi la inceput de drum, toate echipamentele instalate pot fi achitate in rate fara dobanda.

   Instalare

Instalare rapida pentru produsele standard, asigurata gratuit de catre specialistii nostri. Puteti avea propriul cabinet, echipat in mai putin de o saptamana, fara stresul inerent oricarui inceput.

   Garantie

Beneficiati de garantie extinsa in baza unui contract de service, fiabilitatea solutiilor noastre integrate si service in maxim 24h garantat contractual.