Cursuri radioprotectie dentara

Curs radioprotectie rontgendiagnostic dentar RTGD nivel I / II

Cursuri radioprotectie dentara, partener APRENDIS

Partener de incredere al medicilor stomatologi din Romania, suntem in permanenta alaturi de cei care cauta cele mai inalte standarde de imagistica dentara pentru pacientii lor, oferind solutii de ultima generatie, care fac convergenta intre tehnologie, performanta si siguranta.

Astfel, am decis sa intregim aceasta gama alaturand un nou serviciu, oferit prin parteneriatul cu APRENDIS: cursuri acreditate de radioprotectie pentru medici si asistenti.

Avizate de Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare (CNCAN), cursurile de Radioprotectie sustinute de APRENDIS deservesc pentru obtinerea sau prelungirea permiselor de exercitare a activitatilor nucleare in conditii de maxima siguranta, nivel I si nivel II. Cursurile cu specializarea Röntgendiagnostic dentar (RTGD) se adreseaza deopotriva medicilor (nivel II) si asistentelor (nivel I) a caror activitate implica utilizarea echipamentelor radiologice.

Activitatile de inscriere, organizare si sustinere a cursurilor vor fi realizate cu exclusivitate de catre APRENDIS.

Prin transmiterea formularului de mai jos, solicitarea dumneavoastra va fi preluata de catre reprezentantii APRENDIS si veti fi contactati de catre acestia pentru detalii.

Oferta de instalatii radiologice Halmadent

IMPORTANT • În data de 24 Iunie suntem liberi, iar comenzile plasate în această zi vor fi procesate începând cu 25 Iunie. Mulțumim!