Expozitia Internationala Denta 2023

Denta – tehnologii inovatoare in stomatologie | 12-14 Octombrie 2023

Expozitia Internationala Denta 2023

Denta 2023 – Expozitie Internationala din industria stomatologica

Va invitam la o noua editie a expozitiei internationale din industria stomatologica, Denta 2023 la Romexpo, Bucuresti. Si in acest an, specialistii Halmadent sunt pregatiti cu echipamente inovatoare si cu solutii personalizate nevoilor medicilor stomatologi. Va asteptam cu unituri dentare ale brand-urilor recunoscute international: Siger, Chirana, Belmont, Stern Weber, cu tehnologii noi ale producatorilor Bien Air, Woodpecker, Lafomed, Ekom, echipamente de ultima generatie pentru radiologie New Tom si multe alte brand-uri recunoscute domeniului stomatologic.

Propriul cabinet stomatologic proiectat 3D

Specialistii Halmadent ofera consultanta tehnica pentru compatibilitatea echipamentelor si simulare 3D de montaj in cabinetul stomatologic. Prin intermediul randarii propriului cabinet la 360°, va oferim posibilitatea de a vedea dincolo de planul static, viitorul cabinet: incadrarea unitului dentar in incapere, imbinarea mobilierului cu echipamentele inovatoare si toate detaliile tehnice neprevazute.

Oferim mai mult decat o echipare completa! Proiectare 3D personalizata pentru experienta eficienta in propriul cabinet stomatologic.

Ideea, sustinuta de o echipă puternică, dezvoltă cabinete stomatologice de succes! Ne vedem in Octombrie la Denta, expozitie internationala din industria stomatologica!

Expozitia Internationala Denta 2023-Branduri