Unituri dentare

Alegeti configuratia ideala pentru modelul de echipament preferat:

Pentru CABINETE NOI:

Primii pasi spre deschiderea unui cabinet stomatologic si achizitia echipamentelor potrivite nevoilor dumneavoastra sunt plini de intrebari si nesigurante.

Halmadent este partenerul dumneavoastra la inceput de drum, oferind servicii de consultanta specializata atat in perioada de contractare cat si post-vanzare. Renumele cladit in 18 ani de experienta reprezinta incredere si siguranta. Incredere ca solutiile vor fi optimizate pentru nevoile fiecarui cabinet si siguranta unui parteneriat pe termen lung.

Pentru detalii suplimentare, va stam la dispozitie la numarul de telefon 0268 414 157.

 

CLINICI PARTENERE:

Multumesc foarte mult Halmadent, pentru profesionalismul de care dati dovada in colaborarea dezvoltata de mai bine de 5 ani!

Colaborarea cu voi a inceput cu un unit dentar, am dezvoltat clinica si am ajuns la 4 unituri, iar acum am avansat la “urmatorul nivel”, instalatia radiologica NewTom GO 2D/3D, tot impreuna! Un dispozitiv CBCT ce ofera o performanta exceptionala si protectie pentru pacient.

Multumesc inca o data pentru increderea si suportul oferite.

Clinica Well Dental, Bucuresti

Apreciem profesionalismul echipei Halmadent in toata colaborarea cu clinica Professional Dentist. Echipamentele instalate de Halmadent, printre care uniturile dentare si autoclavele pentru sterilizare, ne asigura suportul pentru a trata cu succes o gama larga de probleme stomatologice. Iar, colaborarea cu toata echipa ne ofera increderea unui partener tehnic care este alaturi de noi prin implicare, inovatie si calitate.

Recomandam cu drag colaborarea cu echipa Halmadent!

Clinica Professional Dentist, Iasi

Prima Dental Clinic este un proiect amplu, unic in Turnu Magurele, care ofera solutii pentru rezolvarea problemelor dentare complexe. Calitatea serviciilor stomatologice este sustinuta si de aparatura de ultima generatie cu care sunt dotate cabinetele. Halmadent este furnizorul nostru de incredere pentru echipamentele de radiologie, care ofera o performanta exceptionala prin imagini de inalta rezolutie.

Recomand echipa Halmadent atat pentru suportul oferit din faza de proiectare pana la finalizarea acestuia, cat si post-vanzare.

Dr. Mihai Voiculescu – Prima Dental Clinic, Turnu Magurele