AR-Medica, tehnologii moderne pentru stomatologie | 3-5 noiembrie 2022 Leave a comment

In perioada 3-5 noiembrie va invitam la AR-Medica 2022, in Arad. La standul Halmadent vom fi prezenti cu tehnologii moderne pentru cabinete stomatologice complet echipate in mai putin de o saptamana: unituri dentare, compresoare, autoclave si alte echipamente pentru chirurgie, implantologie si imagistica dentara. Veti avea prilejul sa descoperiti ofertele si promotiile pe care le-am pregatit noilor tehnologii realizate de brand-uri recunoscute pentru calitate si ergonomie in timpul interventiilor: Stern Weber, Chirana, Siger, Lafomed, Bien Air, Ekom, DXP, New Tom.

Unit dentar Chirana Cheese Easy

Cu furtune pe jos sau pe sus este un sistem modular unic, dezvoltat cu tehnologii noi, folosind materiale de inalta calitate. Chirana Cheese Easy permite o echipare vasta, imbinand performanta cu un design atractiv si inovativ pentru un raport calitate/pret excelent. Este disponibil in culoarea alba sau optional colorat, in combinatie cu diferite nuante de tapiterie. Uniturile Chirana reprezinta echipamentul primordial al cabinetului stomatologic fiind recunoscut pentru inovatia in calitate, fiabilitate si ergonomie, atat pentru medicul stomatolog cat si pentru pacient, avand un design atractiv.

Unitul dentar Chirana Cheese Easy este echipat cu fotoliul SK1-01 in configuratia standard, insa dupa preferinte se poate echipa si cu fotoliul pentru pacient, SK1-08 cu tapiterie moale si cusaturi.

Gama de unituri dentare Chirana → aici

Autoclav Lafomed 3l si 22l

Din portofoliul Halmadent este nelipsit autoclavul Lafomed clasa B, caracterizat prin siguranta si rapiditate. Propune doua variante disponibile in volume diferinte: unul robust cu capacitate de 22l si unul compact de doar 3l, asigurand cel mai inalt nivel de sterilizare in cabinetele stomatologice, la costuri avantajoase. Autoclavele Lafomed, permit inclusiv sterilizarea materialelor dificile, precum cele cu cavitati sau cele poroase, fiind disponibile 3 programe test: Bowie&Dick, Helix si Vacuum.

Gama de autoclave Lafomed → aici

Turbina Bora 2

Datorită noilor tehnologii, turbinele Bien-Air se bucură de o creștere cu 20% a puterii și a cuplului, devenind mai puternice și mai eficiente. Capul turbinei are dimensiuni reduse, mai puțin de 12 mm în diametru, realizat în întregime din oxel inoxidabil.

Gama de turbine Bien Air → aici

Piesa contraunghi Nova

Fabricate în întregime din oxel inoxidabil, sporesc durabilitatea și rezistența la impact, find cele mai ușoare piese din portofoliul Bien Air. Treptele de viteză perfect optimizate și designul monobloc reduc vibrațiile și nivelul de zgomot, oferind medicului specialist un confort îmbunătățit.

Gama de piese contraunghi Bien Air → aici

AR-Medica | 3-5 Noiembrie | Arad | Calea Aurel Vlaicu nr. 300

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Program special! Pe 30.11-01.12 avem inchis. Comenzile din aceasta perioada vor fi distribuite incepand cu 04 Decembrie.