Denta 2022

Denta – cabinet stomatologic la cheie| 13-15 octombrie 2022 Leave a comment

Va invitam si in acest an la Denta, cea mai importanta expozitie internationala din industria stomatologica, organizata in Romania in perioada 13-15 octombrie 2022, la Romexpo. Sunteti asteptati la stand-ul Halmadent, sa ne cunoastem si sa va prezentam ultimele tehnologii in materie de echipamente stomatologice, aparatura pentru chirurgie, implantologie si imagistica dentara. Profitati de oportunitatea de a testa produsele expuse la stand-ul nostru, pentru care am pregatit noutati si oferte speciale. Printre noutatile din portofoliul Halmadent se regasesc echipamente realizate de brand-uri recunoscute pentru calitate si eficienta de lucru, precum unituri dentare si echipamente de sterilizare si dezinfectie piese de mana de la Stern Weber, piese de mana inovative de la Bien Air, autoclav rapid 3l Lafomed, lampi chirurgicale Emaled si multe alte brand-uri din domeniu.

Unit dentar Stern Weber S300 – echipare completa pentru cabinet

Integrare perfecta si potential ridicat – unitul stomatologic Stern Weber S300 a fost proiectat sa ofere echipei medicale ergonomie exclusiva si un nivel de confort pentru pacient fara precedent.  Configurat cu furtune jos sau cu furtune sus, cu cinci posturi, este echipat complet pentru functionarea cabinetului stomatologic si este disponibil intr-o mare varietate de culori.

Pe langa confortul oferit pacientului, fotoliul este astfel construit incat sa asigure medicului apropiere fata de zona de lucru prin sistemul Soft Motion&Sliding. Proiectat astfel incat sa asigure mediculul posibilitatea sa se apropie cat mai mult de pacient, pe durata interventiilor, spatarul este potrivit pentru adulti sau copii, in orice tip de tratament. Modelul Stern Weber S300 cu furtune sus dispune de sistemul SlideFlex care îi permite medicului să acționeze cu ușurință furtunele în lateral, diminuând oboseala încheieturii mâinii.
Toata gama de uniturile dentare Stern Weber  aici

Autoclave Stern Weber – cu filtrare interna pentru reciclarea apei

Stern Weber a dezvoltat o gamă extinsă de autoclave, disponibile în 3 volume cu capacitate de: 18l, 22l sau 28l. Autoclavele clasa B, oferă un grad înalt de sterilizare, cu 3 programe test: Vacuum, Helix și Bowie&Dick.

Autoclavele gama Clasic sunt concepute cu rezervor pentru apă distilata și unul pentru apa reziduală, in timp ce autoclavele Plus si Platinum sunt sunt proiectate cu un filtru de demineralizare a apei, eliminand astfe necesitatea alimentarii cu apa distilata. Grație noilor tehnologii autoclavele gama Platinum prezinta si un filtru de reciclare ceramic, dezvoltat cu sistem de “bucla inchisa”. Prin intermediul acestuia se realizează distilarea și purificarea apei, astfel încât să fie reutilizată în ciclurile de sterilizare următoare, cu un consum minim de cca. 100ml/ciclu.
Toata gama de autoclavele Stern Weber  aici

Tethys H10 de la Stern Weber – masina de spalat, dezinfectie si intretinere piese de mana

Masina de spalat Tethys H10 pentru instrumentar si piese de mana, este primul dispozitiv cu 4 functii (decontaminare, spalare, dezinfectare termica cu ultrasunete si uscare) realizate de un singur dispozitiv. Acest dispozitiv inovativ efectueaza multe dintre sarcinile de lucru realizate manual inainte de sterilizare, imbunatatind astfel performanta, reducand semnificativ timpul si efortul de lucru.

Ultrasunetele sunt o caracteristica cheie pentru Tethys H10, deoarece contribuie la indepartarea tuturor reziduurilor de pe insrtumentele stomatologice. Sunt curatate cu o deosebita precizie chiar si cele mai dificile zone, datorita modului de distribuire a ultrasunetelor in interiorul rezervorului. Dupa faza de spalare cu ultrasunete, urmeaza o spalare cu apa rece, urmata de o clatire cu presiune tripla, eliminand astfel orice urma de reziduu.
Toata gama de masini de spalat si intretinere piese de mana Stern Weber  aici

Autoclav rapid Lafomed 3l sterilizare clasa B

Asigura cel mai inalt nivel de sterilizare la costuri avantajoase, totul intr-un timp foarte scurt. Compact si eficient, autoclavul propune cicluri de sterilizare ultra rapide (10-15 minute) fiind ideal pentru sterilizarea instrumentarului si pieselor de mana inainte de fiecare pacient. Dotat cu rezervor de apa integrat, autoclavul poate fi utilizat fara racordare la o sursa de apa externa. Pentru o buna trasabilitate a ciclurilor de sterilizare, dispozitivul este echipat cu imprimanta interna si cititor de carduri SD.
Mai multe informatii despre autoclavul Lafomed 3l  aici

Lampi chirurgicala Emaled

Lampile chirurgicale Emaled garanteaza o lumina de cea mai buna calitate, fara sa creeze umbre in timpul interventiilor medicale. Carcasa din aluminiu este acoperita cu pulbere si ofera rezistenta produsului, necesitand astfel o intretinere minima in timp, iar atentia la detalii in constructia lampilor asigura toate standardele de igiena si siguranta. Lampile realizate de Emaled permit sisteme de prindere in tavan, de perete sau cu picior mobil.
Mai multe informatii despre lampile chirurgicale  aici

Brand-uri Denta

Pregatim cabinete stomatologice la cheie! Ne vedem in octombrie la Denta, expozitie internationala din industria stomatologica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Program special! Pe 30.11-01.12 avem inchis. Comenzile din aceasta perioada vor fi distribuite incepand cu 04 Decembrie.